Parte generală, referitoare la toate centralele termice cu biogaz:

 

De ce tocmai centrala Gilles? Oricine care își cumpără o centrală termică pe lemne, știe că face o investiție pentru viitor. Trebuie și mâine să corespundă prevederilor UE privind emisiile de gaz. Preferabil, eficiența trebuie să fie fără pierderi.

O caracteristică a GILLES este construcția excepțional de robustă a fiecărui produs. Datorită experienței semnificative acumulate în domeniul instalațiilor de încălzire industriale, angajamentul de a furniza durata de viață maximă se realizează și în cazul centralelor termice mai mici, cu pereți mai groși, din plăci de oțel – clienții se pot baza pe centralele pe lemne în totalitate. Datorită investițiilor semnificative de cercetare, cantitatea de gaze emise și eficiența centralelor se află cu ani buni înaintea concurenței. Gilles efectuează cercetări, și astfel clienții primesc un sistem care nu necesită mentenanță, și care rămâne modern chiar și peste 10 ani. 

Cea mai simplă operație: La GILLES, a trecut perioada setărilor și ajustărilor grele. Simbolurile foarte clare pe Gilles touch, dar și cea mai simplă utilizare la locație, prin smartphone sau prin tabletă oferă posibilitatea monitorizării și controlării sistemului Dumneavoastră de încălzire, chiar și când vă aflați în vacanță.  Este foarte simplu. În plus față de acestea, costurile sunt minime, iar dacă aveți probleme, noi le putem rezolva și online.

 

Consultanță și proiectare: Noi vă proiectăm dispozitivul conform posibilităților prevăzute de Dumneavoastră. Containerul de lemne sau peleți se află direct lângă dispozitiv sau cu două camere mai departe? Doriți să reumpleți containerul cu BIG BAG sau prin umplere automată cu șurub? Avem de mai mulți ani soluții bine stabilite pentru toate opțiunile.