top of page

EL@ION Purificare de înaltă tehnologie a aerului cu puterea motoare a stelelor
Aruncați o privire pe pagina noastră de pornire:

EL-ION - https://plasmarece.ro (Fiind unul dintre foarte puținele sisteme de purificare a aerului testate în conformitate cu VDI 6022 și H6020 (calitatea aerului pentru spitale)).


Noțiuni de bază:
De ce un aspirator (aparatele moderne de curățare a aerului care curăță conform acestui principiu) nu pot curăța aerul în mod fiabil? Pentru că tot aerul trebuie aspirat prin filtru pentru a-l face curat. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ventilatorul ar trebui să fie foarte mare (puternic), iar turbulențele din încăpere ar trebui să se asigure că până și aerul din cele mai mici colțuri este aspirat în aspirator. Rezultatul este un filtru scump care se înfundă rapid și care conține, de asemenea, toți virușii și poate fi infecțios atunci când este eliminat.
De asemenea, alte metode de purificare a aerului conduc adesea tot aerul pe lângă un modul de purificare - de exemplu, dispozitivele UV.

De când în urmă cu aproape 20 de ani au început experimentele cu plasmă rece (substanță din spațiul cosmic), se știe acum că această plasmă rece poate vindeca rănile, poate ucide cancerul - dar mai presus de toate, ea face ca virușii și bacteriile, precum și mirosurile să devină inofensive. Auras srl. este Partener oficial al M&M Kft (partener maghiar pentru vânzări în țările din Europa de Est), care desfășoară cercetări împreună cu institute de cercetare renumite în domeniul plasmei reci pentru purificarea aerului și a dezvoltat o serie de dispozitive care dispun de sisteme de purificare a aerului în mașini, în transportul public, în restaurante, la domiciliu și în instalații industriale și unități de aer condiționat.    -curăță aerul fără să dăuneze sănătății (testat conform VDI6022) - modelat pe bază de fulgere. Dumneavoastră, familia, oaspeții și angajații dumneavoastră vă vor mulțumi pentru această investiție

Heading 6
IMG_20221031_153627.jpg
Woody pentru casa ta
IMG_20220619_150047(1).jpg
Purificator de aer pentru casă, centru sportiv, birouri, etc.
Filtru de aer pentru instalarea în sistemele de ventilație în conformitate cu VDI 6022 (de la 1000 m3/oră la 25000 m3/oră)
IMG_20220104_100442_edited.jpg
bottom of page